interkulturelljagMärker att jag inte har gjort någon uppdatering här på bloggen på länge. Det var mycket där med att min bok kom ut, Bokmässan, föredrag på integrationskonferens och Svensk biblioteksförening, därefter medverkan på Kulturtinget i Gävle.

Samtidigt försöker jag ordna med administrationen kring utställningen The End Will Be Good And Happy som roligt nog är uppbokad hela 2018. Turnéplanen finns på Facebooksidan med samma namn som utställningen.

Jag har ju börjat på nytt jobb också på Bollnäs bibliotek. Det kommer därför inte bli så mycket skrivet här. Jag är lite projekttrött och behöver dessutom jobba upp min ekonomi. Nu blir det biblioteksjobb, men roligt sådant på en kreativ arbetsplats där jag trivs. Skulle det komma något mycket intressant eller viktigt föreläsningsuppdrag kan jag tänka mig att ta det, men annars ägnar jag mig åt 8-17-jobb framöver.

Boktips och annat fortsätter i  mån av tid att ramla in på Feelgoodbibliotekariens Facebooksida.

So long!

 

 

 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s