profilbildAktuellt!

  • Under 2017 kommer jag att vara tjänstledig på deltid och ägna mig åt flera integrationsprojekt som jag har initierat och drivit de senaste åren.
  • I samband med Bokmässan kommer min bok JallaTillsammans och interkulturellt läsfrämjande att ges ut på BTJ förlag.
  • Jag åker gärna ut och håller föredrag eller workshops kring ämnet Kultur för integration och om de integrationsprojekt jag arbetat med.  Är det någon som är nyfiken går det utmärkt att maila mig.
  • Jag startar upp Feelgoodbibliotekets läsarservice där jag erbjuder förlag personlig marknadsföring i sociala medier, samt arrangerar digitala bokcirklar.

Om mig
Jag gillar feelgoodromaner och arbetar som bibliotekarie – alltså en Feelgoodbibliotekarie!
Feelgoodbiblioteket samlar jag tips på böcker och annat som ger en skön känsla i hjärtetrakten. Jag vill inspirera och sprida läsglädje och bokpassion, samt främja tolerans och demokratiska världen.

Bloggen har många besök varje månad, men framför allt uppskattar jag alla er aktiva följare på Feelgoodbibliotekariens Facebooksida, Twitter och Instagram.  Utan er vore Feelgoodbiblioteket mycket tråkigare!

Övrigt som jag är lite extra stolt över

2013 tilldelades jag Svensk biblioteksförenings marknadsföringspris – Greta Renborgs pris – med motiveringen:980d4-pristagarna

”…med systematiskt tillvägagångssätt och nytänkande öppnar och synliggör  hon bibliotekets verksamhet för hela samhället. I sitt arbete riktar hon sig inte bara till enskilda, utan också till föreningar och yrkesgrupper som kanske inte är självklara målgrupper – ett arbetssätt som ger ringar på vattnet och ger bibliotekets uppdrag många budbärare. Anette Helgessons marknadsföringsarbete vilar på en fast grund i övertygelsen att alla inte bara ska ha lika möjlighet till kunskap och information, utan också på biblioteket som ett verktyg för att minska klyftan mellan de som har tillgång och de som inte har tillgång till det livslånga lärandet.”

Under 2014-2016 skrev jag krönikor och boktips i lokaltidningen Ljusnan.
2016 skev jag en debattartikel i Metro om feelgoodlitteraturens oförtjänta dåliga rykte.

2016 höll jag flera föredrag för bibliotekskollegor inom projektet Dela Läslust och på Bokmässan.

_____________________________________________________________

Jag tar gärna emot recensionsexemplar av titlar som intresserar mig,
men fråga gärna först! Vill ditt förlag använda min nya tjänst Läsarservice med personlig marknadsföring i sociala medier så maila mig så skickar jag tillbaka en prislista på olika paketpriser.

anettehelgesson@hotmail.com
Åkergatan 21
828 31 Edsbyn

Jag innehar f-skattsedel

2 reaktioner till “Om

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s