Där tvivlen gror, av Cook, var en deckare i min smak. Ingen detektiv, obducent eller åklagare utan ett familjedrama där tvivlen oundvikligen växer tills allt spricker. Spännande med bra driv och oförutsägbart slut. Men jag undrar var ledtrådarna fanns. Hur kunde jag missa dem? Boken har fått har vunnit THE MARTIN BECK AWARD (Bästa till svenska översatta kriminalroman) 2007. Bland tidigare års vinnare hittar jag flera av mina favoriter.; bla Svart som natten, Cleeves och Undantaget, Jungersen.

Annons

En reaktion till “Där tvivlen gror

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s