Efter många år med försvunna strumpor, vet jag äntligen hur monstret som äter upp dem ser ut – stökmonstret. Om det och många andra monster kan man läsa i boken Monster överallt! av Mattias Danielsson och Lisen Adbåge. Pruttmonstret som ska skrämma mamman, men som övermannas av mammas smygfis (tydligen värsta sortens fis), är rent av äckligt. Underbar bok som alla barn och alla som inte riktigt är barn längre, men som gillar bajshumor och monster ska läsa. Borde vara obligatoriskt för alla monsterdiggare!

Annons

En reaktion till “Monster överallt!

  1. Haha, vad roligt att du gillade min och Lisens bok!Vi hoppas att den ska börja sälja lite så att vi kan göra några uppföljare också. ;-)Monstrigaste hälsningar,Mattias

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s