Frågor som jag kommit på hitills. Hjälp gärna till:
1. Vilken bok liknar den?
2. Vilken film skulle du kunna jämföra den med?
3. Vilken skådis skulle spela huvudrollerna om boken blev filmad?
4. Bästa episoden i boken. 5. Vad tyckte du om slutet?

4 reaktioner till “Frågor till bokcirkelkort

  1. Här kommer lite förslag – en del mer spejsade än andra, men när annars ska man få ta ut svängarna ;)1. hur hade boken sett ut om…a. huvudpersonen varit arbetslös?b. boken hade skrivits för hundra år sedan?c. vi tar bort huvudpersonen?d. boken utspelades i Afghanistan/Grönland/Canada?e. huvudpersonens mamma (inte) hade varit med?2. vilken person skriver? Funkar det bra? Skulle boken bli annorlunda om en annan (valfri) karaktär hade berättat den?3. sätt betyg på boken och motivera!4. går det att läsa boken en gång till eller blir man uttråkad då?5. vem är egentligen huvudperson?6. vad har huvudpersonen lärt sig när boken är utläst? 7. tänkte du på språket i boken när du läste den?8. om boken är översatt, tycker du att det märks? Hur?

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s