Som Hermia skrev så satt jag helt plötsligt i bilen på en parkering utanför en kyrka på Gotland med Bengt Ohlsson och Helena von Zweigbergk rakt framför ögonen. Innan svägerskan klev ur bilen sa hon: ”Vad lik Bengt Olsson han är”. ”Det ÄR ju han”, sa jag. Medan svägerskan och maken gick in i kyrkan och letade efter en väggskrift (Visade sig vara fel kyrka, men det är en annan historia…. Det var jag som läst turistboken lite fel) satt jag där med en sovande dotter och tittade och försökte tjuvlyssna på deras småprat. Det gick inte att höra något tyvärr, men de såg ut att ha kul. För att svara på Hermias frågor så: 1. De planterade en häck 2. Såg varken några gröna fingrar eller trädgårdstomtar!

Men vad gör man i en sån situation? Första känslan var att : ska jag springa ut och berätta hur bra jag tycker hennes senaste bok är?

Jag lyckades bara läsa två böcker under veckan på Gotland. Doppler av Loe och Lyckan säljs separat av Winston. Återkommer med tyckande senare. Nu gäller det att packa upp.

Annons

3 reaktioner till “Oväntad kändisspotting

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s