Vill du gifta dig med mig, av Christine Falkenland och Mimmi Tollerup-Grokiv är en utmärkt bok att läsa för alla som ska på bröllop och för alla som vill få känna lite kärlekspirr. Hur gullig som helst!

Annons

4 reaktioner till “Vill du gifta dig med mig?

  1. Gillar skorna på omslaget till boken du läser just nu. Men jag och boken funkade inte när jag hade den hemma, lämnade igen oläst. Kanske värd ett nytt försök?Tack för te och andra trevligheter 😉

  2. Den där måste jag kolla upp. Om inte annat till jobbet. :)p.s Min blogg har bytt namn till Emms Läsdagbok för att inte bli ihopblandad med en annan läsdagbokenblogg. Så om du vill ändra din länk blir jag glad. Samma adress. Bara namnet som är nytt. 🙂

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s