Roligt med citat. Jag ska nog börja att spara på citat från varje bok jag läser. Varför då? Kul!

Annonser

En reaktion till “Roligt med citat

  1. Dagens bok för mig är Invasion! Sista cirkelträffen idag, innan författarbesöket. Du får ett pjäscitat därur: ”Sanoj: Jag sa ju det. Jag har sagt det hela tiden. Jag äger er. Ni är ingenting utan mig.”Vi får se om ”Sanoj” (hehe) har rätt 🙂 Hoppas du kommer!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s