Här är artikeln om BokSPAning på AlftaQuren, från förra veckan när jag och Anna träffade journalisten från Ljusnan. Visst är vi snyggt färgmatchade med tekopparna! 🙂 
(Fotograf: Josefin Hammarstedt) 
Annons

2 reaktioner till “Anna och jag träffar pressen

  1. Och med den bakgrunden framstår ni som så intellektuella som ni ju också är. Ibland önskar jag att jag var mer te-drickare än kaffedrickare (garderar mig här med ett bindestreck mellan te och drickare och utan bindestreck mellan kaffe och drickare. Ett av de två alternativen borde vara det rätta)

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s