Var till närmsta bokhandel för att kolla in bokrean i går. Egentligen behöver jag inte en endaste bok till, men bokrea är bokrea och det känns tomt på något vis att missa den. Jag fastnade inte för många böcker. Puh! Bra både för plånboken och bokyllan.

En världsatlas fick följa med hem. Den är bra att ha för att hitta ställen man läser om i olika böcker. Just nu är jag intresserad av Korea eftersom jag just nu läser Gul utanpå av Patrik Lundberg. Det är roligt att kunna kolla på kartan hur han rör sig i under sin resa i Korea. Gul utanpå fanns inte med på rean, men jag fick köpa ett exemplar som var lite kantstött för en billig penning. Känns bra att läsa med pennan i handen och kunna göra anteckningar eftersom jag startat en bokcirkel kring boken på Bokcirklar.se. Titta gärna in där du också!

Jag passade även på att beställa hem ”Lyckliga i alla sina dagar. Om pengar och människors värde”, av Nina BjörkTyckte att jag hade råd med det när jag inte shoppade loss på bokrean. Dessutom har jag precis gått med i en bokcirkel om Björks bok också.

Annons

2 reaktioner till “Blev inte mycket på bokrean – men blev med bokcirkel

  1. Det här hittade jag och är mer än bara nöjd:1) De som viskade, Orlando Figes – fynd i särklass: reapris 49:- (299:-)2) Härskarplaneten, Heather Pringle3) Att bo granne med ondska, Klas Åsmark4) Världen av igår, Stefan Zweig5) Halldor Laxness, Fria män6) Samtal i katedralen, Mario Vargas Llosa7) Bergtagen, Thomas Mann8) Vitlöksballaderna, Mo Yan9) Ximen Nao och hans sju liv, Mo Yan10) Flykt och förvandling : Nelly Sachs, författare, Berlin/Stockholm : en bildbiografi , Fioretos Aris11) Den store anonyme, Nelly Sachs12) Samlade dikter, Nelly Sachs13) Camus död, Thorkild Hansen14) Två monologer, Jean Cocteau15) Samtal med Pound, Donald Hall16) Ellen Key mitt i världen, Lis Hellström Svenningsson

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s