Nu har jag bestämt mig för vem som lämnat det mest kreativa svaret i min utmaning. Den bokbloggare som vinner ett bokpaket presenterade sig i form av en boktitel; ”Femtio nyanser av Mia” Hon föreslår att vi bokbloggare lämnar visitkort eller bokmärken med våra bloggadresser i biblioteksböckerna. Hon lämnade också en lite mindre busig variant där vi kan fråga på biblioteket om vi får lägga ut bokmärken där. Visst vore det lite kul att råka på ett bloggbokmärke när man lånar böcker!? Var det inte ungefär så som Elling gjorde?

Grattis Mia till vinsten av bokpaketet! Hör av dig med adress så är paketet snart på väg.

Annons

En reaktion till “Busigaste förslaget vann utmaningen

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s