Har du hittat till den nya sidan där jag är med och boktipsar? På Boktipsare.se är det bokomslagen som är det första man möter. Där kan du flanera omkring och välja bland böckerna nästan som i en vanlig bokhandel. Det är något som jag själv saknar – att få bli överraskad och möta på böcker som jag inte själv annars hade valt.

Bakom idén till Boktipsare.se finns Karin Berg, som driver Enbokcirkelföralla. Vi andra som tipsar om allt läsbart mellan himmel och jord finns i hela landet, och är i olika åldrar. En del av oss jobbar med böcker, andra inte. En del av oss är proffsläsare. Andra inte. Välkommen till Boktipsare.se!

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s