Trodde ett tag att jag var den enda bokbloggaren som skulle bli utan Liebster blog award, men så såg jag att  BooksABC hade skickat mig den fina utmärkelsen. Tackar för det! 

liebster
Här är mina svar:

Vad ville du bli när du var liten?

Veterinär eller bibliotekarie

Vad är du idag? 
Bibliotekarie…tack vare att min moster satte böckerna om Kulla-Gulla i mina händer. Och min chef på leksaksaffären som inte trodde på att jag skulle fixa att plugga, utan komma tillbaka och fortsätta jobba. Bättre drivkraft till att kämpa mig igenom studierna finns nog inte. 

Vart vill du helst resa?
Australien. Var där för nästan 20 år sedan. Upplevde att landet var en bra blandning av USA och England. Synd bara att det är så långt. Jag gillar inte att flyga. Sen vill jag åka till Kina och besöka mina barns födelseplatser, resa runt i Kina och om min man får vara med och bestämma så blir det till att vandra på muren. Även Skottland, Irland, Wales och England skulle jag kunna tänka mig att åka runt i.

Var ser du dig själv om fem år? 
Förhoppningsvis sittandes i en egen läsfåtölj. Jag hoppas att jag har haft möjlighet att utvecklas inom mitt yrke. I övrigt gillar jag livet som det är nu. 

Rött eller vitt?
Vitt

Sommar eller vinter?
En lagom varm svensk sommar. Fast allra helst vår eller höst.
.
Skog eller hav
Skog…om det inte finns björnar där. 

Vad gör dig ledsen?
Orättvisor, barn som far illa, bitterljuva böcker och filmer. 

Vad är det bästa du vet? 
Krama mina barn, fika, ligga i solstolen med en bra bok och en god chokladbit. 

Fem nya Liebsters: Finns det någon bokbloggare kvar som inte har fått någon än? 
Annons

En reaktion till “Jag blev inte utan en Liebster blog award!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s