En dag förra veckan när jag var trött bad jag Feelgoodbibliotekariens gillare på Facebook att boktipsa MIG som omväxling. Jag fick många bra tips. Tänkte att jag delar med mig av några av boktipsen här på bloggen. 
Bild: Lite trött...i dag får DU boktipsa mig!
A skrev så här:  ”Läs Louise Pennys deckare om kommissarie Gamache. De utspelar sig i det lilla kanadensiska samhället Three Pines med intressanta invånare, god mat och dryck och så något mystiskt mord. Gamache är väldigt sympatisk och själv blir jag sugen på att besöka den mysiga småstaden. Feelgood-deckare!” 

Jag har lyssnat på den första boken i serien, eller första delen av den. Jag gillade, men har inte hunnit läsa fler. 
M : Är allätare vad gäller litteratur och kan varmt rekommendera Åsa Hellbergs två böcker om tre kvinnor i femtioårsåldern som får ärva den fjärde. Sonjas sista vilja samt Sonjas hemlighet är feelgoodromaner som man blir glad av att läsa. Åtminstone blev jag det!  
Jag har fingrat på Hellbergs böcker på jobbet, men har inte läst dem…ännu. 
P: Läser nu Alice Munro. Kan inte sluta… 
Jag vet inte vad som hindrar mig från att läsa Munro. Har till och med en pocketbok hemma som väntar på mig. 

Fyll gärna på med fler tips på böcker som du tycker att jag och andra borde läsa! 
Annons

2 reaktioner till “Boktips till en trött bibliotekarie

  1. Hej Hej Har inte kollat på din blogg om du läst/rekommenderat En man som heter Ove / Fredrik BackmanÄLSKADE den och grät och skrattade om vart annat – jag är säker på att alla har vi stött på Ove!Kram Lena

  2. Vill gärna tipsa om Kelley Armstrongs böcker. Hon skildrar starka kvinnor och har också med män som låter sina kvinnor vara starka. De är också spännande med högt tempo. :-)Kram Eva

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s