ManFarväl för nybörjare (inbunden)Hur kunde jag glömma att ta med Farväl för nybörjare av Anne Tyler på min höstläslista!?!! Det är ju en av höstens absoluta höjdpunkter. Den första boken av Tyler som jag läste var Lapptäcksplaneten och den finns kvar än på en speciell hylla i mitt inre bibliotek.

Även Man av Kim Thuy står högt på att-läsa-listan och ändå missade jag att ta med den i förra inlägget. Jag tyckte mycket om Ru. Den överraskade mig med att vara lättillgängligare än jag förväntat mig.

Annons

2 reaktioner till “2 böcker till som jag tänker läsa i höst

  1. Tylers bok var en besvikelse, läste den på engelska före jul. Det var knappt att jag orkade läsa ut den. Jag gillar i vanliga fall hennes böcker, vem kan glömma "Utan bagage" – en av hennes absolut bästa, en riktig pärla. Skulle vara roligt att höra vad du tycker om….om du nu läser den.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s