Jag gillar att allt fler litteraturfestivaler och bokevent sänds via live-tv eller i efterhand på Youtube och liknande. Visserligen tappar man flera perspektiv när man inte är på plats, liksom alla trevliga möten med nya och gamla bekantskaper, men som substitut funkar det utmärkt. I dag till exempel, på min lediga eftermiddag har jag gluttat på #Littfest som sänder live-tv från helgens festival i Umeå, från kökssoffan.

Jag längtar också till Books & Dreams författarkväll kommer bland deras eventfilmer, så jag får se och höra vad Jojo Moyes och Lisa Jewell sa när de var här i Sverige i veckan. Nu när jag in och kollade fanns redan Elaine Eksvärds framträdande att se. Så det finns hopp…men så har vi ju Babel att se fram emot också!

 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s