Eftersom min datorladdare inte fungerar gjorde jag ett försök med att börja vlogga istället…men det känns lite osäkert efter första försöket om det kommer att bli någon fortsättning… 🙂 

Däremot fortsätter jag nog att blogga via wordpress-appen. Det här var första testet och det var ju lätt. 

Annons

2 reaktioner till “Konsten att minnas en titel

  1. Haha, det där känner jag igen mig i! Det finns bara en sak som är svårare att komma ihåg än boktitlar, och det är författarens namn… Jag måste ha nån allvarlig brist i hjärnan, eller så är jag bara väldigt okoncentrerad väldigt ofta. 😀 Men jag gillade ditt test!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s