Apropå tv-serier som Malin skrev om, så väntar jag just nu på att Mitt livs roll, av David Nicholls, ska dimpa ner i brevlådan. Det var han som skrev manus till tv-serien till Kalla fötter, som är en av de bästa serier jag kan komma på. Hans tidigare bok På vinst och förlust sägs påminna om Nick Hornby och jag kan bara hålla med.

Veckans bokfemma om serier:

1. Rocky, av Martin Kellerman
2. Garnethilltriologin, av Denise Mina
3. Peter Robinsons deckare
4. Serien om Gittan, av Pija Lindenbaum
5. Serien som börjar med Thereses tillstånd, av Vibeke Holst

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s