3 reaktioner till “Jane Austen Book Club

  1. Har inte läst boken men älskar filmen. Det finns dock andra exempel där filmen är bättre än boken. Forrest Gump där boken suger men filmen är fantastisk. Get Shorty av Elmore Leonard (Härsket guld heter den på svenska) är också bättre som film

  2. Såg den där i fredags och tycker precis som du. Filmen var bättre.Nu läser du en bok jag hämta hem från bibblan igår. ” Gör vad du vill” vi verkar ha på pricken samma boksmak. :)p.s Justja, jag tycker boken brukar vara bättre än filmen.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s