Första boken jag läst av Atkinson och jag är nu en biten Atkinson-fan. Har sneglat på hennes böcker tidigare. Har ”I museets dolda vrå” i bokhyllan sedan länge, men nu kanske den blir läst.

Boken var både rolig och lite spännande och ett plus att den utspelar sig i Skottland. Och vilka personligheter! Och på det sätt som de binds samman är kul, men det är inte alltid så lätt att hänga med i svängarna. Någon som har läst den och vill hjälpa mig att lösa några knutar i min hjärna?

Kom just på att jag ljög tidigare i inlägget. Jag har visst läst annat av Atkinson. Jag har läst De vilseförda som jag gillade, men som jag var tvungen att diskutera slutet med en intelligent vän efteråt.
Annons

3 reaktioner till “En god gärning

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s