Smultron och svek, av Eva Swedenmark blir nästa bok att läsa och prata om i vår lilla trevliga bokcirkel. Jag kom just hem därifrån och uppfylld av en intressant diskussion om Gräset sjunger av Lessing och många diskussioner om livet, som ofta dyker upp när man börjar prata om böcker. Tyvärr fick jag vara utan vin för att kunna köra hem, men jag fick gott te. Dock inte så gott och tjusigt som det i Oslo.

Annons

5 reaktioner till “Smultron och svek

  1. Den där Smultron och svek har jag funderat över flera gånger utan att nånsin ta steget. Jag greppar liksom aldrig riktigt om den verkar bra eller inte – måste bestämt kika in här igen och se hur domen lyder!

  2. Jag tänker mig det så jag också – men bilden har verkligen INGENTING att göra med den bild jag får av henne när jag läser texten! Hon ser både för ung och för snoffsig ut på bilden…

  3. Jag tolkar det som att det ska föreställa själva huvudrollinnehaverksan. Hennes biologiska släkt var väl rödhåriga. Och hennes två mammor sminkade sig väl utav tusan om jag minns rätt. Hur tolkar du det?

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s