Fick denna utmaning från vännen Bricken och jag känner att jag måste ta mitt ansvar och svara även om jag inte utmanar vidare. Så varsågoda här kommer några spektakulära avslöjanden om mig:

1. Vilken mat äter du ofta?
Nudlar blir det ganska ofta, med broccoli till. Dotterns favoritmat.

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller hjälper du till att duka av?
Den inlärda kvinnliga kvinnligheten inom mig ställer sig som på given signal upp för att hjälpa till medan kvinnosakskvinnan i mig känner att hon i ren protest, emot att männen sitter kvar (oftast) vid matbordet och förväntar sig att andra ska duka av, sitter kvar medans andra får slita i köket.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Helst skulle jag sitta för mig själv i vardagsrumssoffan med en bärbar dator i knät. Men eftersom vi inte har någon bärbar slutar det med att jag först får fajta mig till lite tid vid datorn och sen skriva i halv panik för att hinna skriva/läsa något över huvudtaget. Så har förbarmande över mig om allt inte stämmer eller låter lite/mycket konstigt ibland.

4. Köper du ofta Triss?
Varje lördag som extra lördagsgodis.

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Bästa ”semester” om det nu kan kallas det var när vi reste till Kina för att hämta hem vår dotter som är därifrån. Men om jag ska välja en renodlad semester får det nog bli Australien, där jag bilade med mina föräldrar genom fårfyllda kullar.

6. Vilken TV-kanal tittar du på mest?
Om man räknar ihop alla timmar jag glåstirrat på Topmodel måste det nog bli tv3. Ja, jag vet, jag är inte helt igenom litterär-seriös. Måste till lite glam också.

Annons

4 reaktioner till “Utmaning från Bricken

  1. jojo. ling började spela bolibompaspelet när vi var hemma med kopporna. jag fick krypa på knäna och be om lite epost-tid. alternativt köra den hårda stilen: jag satt här först!

  2. förresten. det är skitbilligt med bärbara nu. köp en sån och skaffa trådlöst nätverk. bums. man ska inte behöva slåss med maken för att få blogga.

  3. hohoho. det här var ju skitspännande avslöjande bekännelser! triss varje lördag… tack för vattkoppspresse förresten. dotra blev sympati-skraj för filmen och vill ge bort den till nån annan…

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s