Medans jag tampas med Elizabeth Georges senaste rasar det in nya böcker jag bara måste läsa! Frångick mitt nya inköpsförbud redan efter en vecka bara för att få köpa De dödas fjärilar. Den bara måste jag läsa innan vi snart ska åka till Peking. Och i går meddelade Adlibris att Främmande jord fanns att köpa. Jhumpa Lahiris böcker hör till mina absoluta favoriter.

Annons

5 reaktioner till “

  1. Håller med om Kinakänslan när det gäller Liang, men som deckare var den inget vidare tyckte jag.Inte den första i alla fall. Kanske ska chansa på nummer två ändå?

  2. I väntan på ett namn av Lahiri är en av mina favoriter. Tänker på den nu när vi ska välja namn till vårt barn. George är inte alls seg eller för lång som jag läst att den skulle vara. Jag är bara lite för trött och har för lite tid för läsande. Men snart är jag klar. Kul Lyran att du också läser Liang just nu. Ska inte kolla din recension innan jag läst den, men sen. Ja, jag har läst första och gillade den, mest för stämningen. Deckarintrigen var egentligen ganska seg har jag för mig. Men det känns som att den är utmärkt att läsa för att få lite Pekingkänsla.

  3. Jhumpa Lahiri var ny för mig och jag blev mycket intresserad. Diane Wei Liang nya läser jag just nu och gillar den. Har du läst den första? Vi tittade just på Alice från Kina och blev nostalgiska. Jag är glad att du får åka en gång till 🙂

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s