Allt för min syster av Jodi Picoult var det meningen att jag skulle ha som reselitteratur, men nu är den redan utläst. Den gick liksom inte att släppa. Det handlar om två systrar där den ena har obotlig cancer och den andra är en designad baby för att kunna ge benmärg till sin sjuka syster. Boken bet sig fast och efter att ha läst den är jag tvungen att se det här programmet i kväll. boken väckte tankar om barns rätt till sin egen kropp.
Nu gäller det bara att hitta den andra boken jag skulle ha med mig.

Annons

En reaktion till “Allt för min syster

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s