När jag fyller 40, vilket jag gör ganska snart, hoppas verkligen att jag inte går på myten om att man bara MÅSTE få en 40-årskris förr eller senare. Eller i alla fall att den kommer senare eftersom jag just nu är småbarnsförälder. När jag fyller 40 ska jag vara snygg, rik och lycklig (och yngre) av Gunilla Bergensten är en bok som har roligare titel än innehåll. Jag gillade Familjens projektledare säger upp sig, av samma författare, jättemycket, men den nya boken hade jag lika gärna kunnat hoppa över. Jag bara blädderläste den lite eftersom jag var nyfiken. Den talade inte till mig om man säger så.

Annons

5 reaktioner till “När jag fyller 40..

  1. Själv fyller man ju bara 20, så ingen 40-årskris här på inte. :PTack vare din recension om boken Livets aviga och räta så har jag förresten införskaffat den nu och börjat läsa. Gillar den verkligen! 🙂

  2. Du är gullig du Hermia 🙂 Moi: Du är tokig du! Jag fattar inte att nån som är 18 år yngre än oss ens kan jobba. De går väl fortfarande på lågstadiet 😉

  3. lagom till 40-års strecket skaffar jag mig en 22-årig praktikant som riktigt ordenligt kan påminna mig om att jag inte är en ungdom längre. jag som har varit jobbets ungdom. hur smart är det på en skala? Bäddat för kris?

  4. 40 är siffror som inte ett dugg går ihop m Dora som i så fall måste vara världens yngsta blivande 40-åring. Fast nej, jag tror nog att du bara hittar på

  5. Jag lovar: Man behöver inte få någon 40-årskris. Jag var glad och lycklig och mitt i livet när jag fyllde 40, inte hade jag tid att krisa!Vi är så sjukt fixerade vid ålder i vårt land, och översjukt fixerade vid decennieskiften… oroa dig inte!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s