I dag låg Goda intentioner av Etgar Keret i brevlådan! Som jag har längtat!
Längtar till i kväll då jag hoppas få lite lästid för att börja på Kerets nya! Jag gillade hans förra bok så mycket att förlaget Bastion märkt det och använt min bloggtext för att sälja den nya boken. Roligt att någon lägger märke till vad jag skriver.

Jag skrev så här:

»Den här boken förtjänar egentligen ett blogginlägg per novell. Den är som en pralin före sängdags, som jag blivit beroende av. Novellerna är så korta, roliga, intelligenta och överraskande… Det här är en bok som verkligen förtjänar att läsas av MÅNGA! En liten pärla…« Doras bokprat (blogg)

Annons

En reaktion till “Goda intentioner

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s