Missade jag något, eller???! var första tanken när jag läst ut boken. Eller rättare sagt blädderläst klart den. Den fick aldrig fart och var alldeles för mörk för mig. Jag gillade verkligen författarens tidigare bok: Där tvivlet gror, men den här var inte alls likadan. Den som har läst den ordentligt får gärna upplysa mig om vem som vara mördaren. För var det den som jag tror så var boken helt menlös. Men det kan ju bero på mig också att jag missat någon viktig ledtråd.

Annons

3 reaktioner till “Det som göms under sten

  1. Det där med att blädderläsa böcker fascinerar mig… är det när du känner att det inte är nån bok för dig ch inte vill ägna mer tid åt den?

  2. Oj! Jag har inte läst, men nu blev jag nyfiken! En deckare (?) där man inte är säker på vem mördaren var? Låter lite mysko.. Men visst handlar det om utsatta barn och så va? Jag tycker det är lite jobbigt att läsa böcker om barn som far illa.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s