Ser att jag har läst ungefär lika många böcker 2010 som året innan. (Eller kanske rättare sagt antal blogginlägg. ) Trodde nog att jag hade plöjt igenom fler titlar, men 32 st är inte illa pinkat med två småttingar i huset.

Här är de böcker som jag fastnat mest för under 2010 :

1. Norwegian wood
2. Niceville
3. Presidentens hustru
4. Mr Alis äktenskapsbyrå
5. Sen kan jag inte välja så tre st ”lad-lit” får dela på 5:e platsen
Konsten att tala med en änkling
En dag
Juliet, naked

På hedersplats måste jag också sätta hit: Igelkottens elegans och Flickan som dök ner till jordens mitt

Nu när 2011 just börjat så har jag så himlans många böcker på gång som jag vill läsa. När det blir så får jag svårt att välja. Värsta i-landsproblemet, jag vet!! Men ändå! Feel-good-året ser ut att få en bra början!

Annons

2 reaktioner till “5-i-topp 2010

  1. Låter fint du har en stor läshög att välja i! Har läst ett par av böckerna från din topplista – Mr Ali och Presidentens hustru. Bra båda två fast på helt olika sätt 🙂 Niceville har jag börjat på men ska läsa färdigt någon annan gång.Gott nytt läsår!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s