Lyrans tematrio den här veckan:

Berätta om tre böcker med en färg i titeln!
Okej, känns nästan lite för enkelt… Jag hade tänkte få till en lista i regnbågens färger, och sen en blågul, men tiden…räcker inte till…hinner inte…så håll till godo. Här är tre titlar med färgen GUL i titeln:

1. Krokodilernas gula ögon, av Katherine Pancol, håller jag på med just nu och jag är helt fast i de två systrarnas liv i Paris. Tydligen är författaren Frankrikes mest sålda kvinnliga författare just nu. Jag förstår varför!

2. Små citroner gula, av  Kajsa Ingmarsson är den av författarens böcker som jag gillar bäst. När det kom ut så fanns det inte lika många bra böcker i genren och det var så härligt att bara flyta igenom en bok som den här. Plus att man blev hungrig 🙂

3. En halv gul sol, av Chimamanda Ngozi Adichie, står fortfarande i bokhyllan hos mig. Det är en sån där bok som alla säger att man BARA MÅSTE LÄSA! och då orkar jag inte. Efter att jag läste Små solfåglar långt borta blev jag lite lässugen på den igen. Så snart så kanske jag också tillhör den skaran, som säger så.

Annons

7 reaktioner till “Tematrio i repris – Gula titlar

  1. Hon e påhittig den där Lyran, o trevlig också, vi träffades under förra årets bokmässa vi va båda mässans ambassadörer. Nu kanske vi ses där, ska du dit?Kul att jag kunde ge dig en bra ide vill bara säga att du är välkommen att vara med i min bokring om du vill, maila namn o adress o skriv en rad om önskeinriktn. på din "hemliga" hexpocket du får hem.Kramis ifrån en trött Pockethexa som hoppas att jag inte har fått ur mig för många grodor men det är dags att vila ryggen nu.PS:vore kul om en viss liten hexa kunde få plats i din lista för jag lägger till dig i min!DS

  2. Jag gillar verkligen din blogg. De flesta av de böcker du läser har jag antingen läst eller ska läsa. Och en del hamnar direkt på att läsa.listan. Så att två av tre böcker är samma på vår lista är väl inte så märkligt. Krokodilen har jag inte läst, men det får jag nog ta och göra!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s