Mitt under semestern passar Lyrans tematrio om resor extra bra. Helst av det lite äventyrliga slaget, skriver hon. Läser jag sådana berättelser tänker jag då och börjar leta i mitt hjärnbibliotek. Själv är jag en fåtöljresenär, även om jag har rest mycket under mina år.

1.Drömhjärta av Samartin borde räknas in under äventyrlig berättelse. Helst under flykten på en liten flotte över havet mellan Kuba och USA.


2. Bob Hanssons resa till Indien, och genom livets mirakel, i Vips så blev det liv! måste räknas in under äventyr. Jag skrattade och var helt häpen emellanåt. 🙂

3. En tripp till Indien av William Suthcliffe dyker plötsligt upp i min hjärna. Jag skrattade och kände verkligen med den unga killen, som reser efter sin flickvän till Indien. Det går inte så bra för honom kan jag väl avslöja. Det är egentligen en ungdomsbok, men när jag tänker efter så gillar jag faktiskt alla böcker jag har läst av Suthcliffe. Kanske dags att kolla om han har kommit ut med något nytt på sistone.

Annons

3 reaktioner till “Tematrio – resor av det äventyrliga slaget

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s