I dag har jag varit på en skön loppisrunda med barnen. Vi startade på Erikshjälpen och som vanligt kollade jag efter Rohinton Mistrys bok En ömtålig balans. Den fanns inte i dag heller…men det blev en stol till min lilla bloggvrå. Den var billig, snygg, men ganska hård. Förmodligen är det bra så att jag inte blir sittandes fööör länge vid datorn. (Bara!) en bok slank med också: Analys av ett mord som enligt förlaget handlar om ”mörka drifter i (1900) sekelskiftets New York”. Låter lagom mysigt för mig.
Sen vidare till Södrans loppis där Krimskramsan säljer många fina och roliga ting.
Vi avslutade turnén med att köpa grekisk sallad till mig på Kafé Rost.
Annons

3 reaktioner till “En skön loppisrunda – med bara ETT bokinköp

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s