Pyser nästan över av gladhet och stolthet när en favoritförfattare från andra sidan Atlanten, som har mottagit fina och stora litteraturpriser, svarar lilla mig 🙂 och skriver så här: ”Hi Anette – It was a pleasure! Your questions were very insightful and it would be lovely to meet you in person 😀 Thank you for you interest!”

Jag gick ju i lyckorus bara av att få möjligheten att få skicka frågor till henne…nu tror jag att jag måste fira med nåt gott eller nåt för att lugna mig lite. 🙂 

Antagligen är hon skittrevlig eller så har hon en bra PR-agent! 🙂 Äh…vem bryr sig 🙂

Här hittar du mina frågor till Cecilia Samartin. Även Karin Berg har frågat och fått svar från Samartin. 


TV4 finns ett inslag när Cecilia Samartin intervjuas.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s