Pyser nästan över av gladhet och stolthet när en favoritförfattare från andra sidan Atlanten, som har mottagit fina och stora litteraturpriser, svarar lilla mig 🙂 och skriver så här: ”Hi Anette – It was a pleasure! Your questions were very insightful and it would be lovely to meet you in person 😀 Thank you for you interest!”

Jag gick ju i lyckorus bara av att få möjligheten att få skicka frågor till henne…nu tror jag att jag måste fira med nåt gott eller nåt för att lugna mig lite. 🙂 

Antagligen är hon skittrevlig eller så har hon en bra PR-agent! 🙂 Äh…vem bryr sig 🙂

Här hittar du mina frågor till Cecilia Samartin. Även Karin Berg har frågat och fått svar från Samartin. 


TV4 finns ett inslag när Cecilia Samartin intervjuas.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s