Varför är hårda julklappar bäst? Svara på det och var med i utlottningen av Boken om Joe, av Jonathan Tropper. En av årets höjdare enligt mig.
 
Lämna en kommentar här på bloggen eller på Feelgoodbibliotekariens Facebooksida.
 
På självaste julaftonen drar jag en vinnare av en hård julklapp.
 
Fler bibliotekspraliner hittar du i julkalendern!
 
Annons

6 reaktioner till “Bibliotekspralin nr 15 är en utlottning av Boken om Joe

  1. Hårda klappar är bäst för det är stor chans att det är BOK och Praliner och det är en suverän kombo när man gottar ner sig under filten i soffan och spenderar juletiden med näsan i ett tjog böcker.

  2. Tropper vem är det? undrar jag nu nyfiket och vill veta såklart…har sett namnet här och var……så jag är medJag får sällan bokklappar eftersom jag lånar mycket och dessutom köper jag alltid augustpristagaren till min man så då får jag läsa den i alla fall!God Jul!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s