Det kom lite födelsedagsfika emellan, men nu har jag med dotterns hjälp dragit vinnare av de 5 böcker, som jag lottar ut med anledning av att bloggen fyller 5 år. Det är kul att så många har gratulerat och önskat vara med i utlottningen. Roligast för mig har nog varit att jag har hittade några nya (och gamla) bokbloggar, som jag har varit in och läst på.

Photo: Strax dags att dra vinnarna i utlottningen...
…och vinnarna är…
 
Grattis till er vinnare! Hör av er till mig med adress så är snart boken på väg.
Annons

5 reaktioner till “Utlottningen avslutad och vinnarna är…

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s