Lite sent omsider tar jag och svarar på mina egna frågor
1. Varifrån bloggar du? (Jag önskar mig en bokbloggarkarta, därav frågan)
Bor i Edsbyn i Hälsingland, är i från Uppsala. 

2.  Förslag på hur vi bokbloggare skulle kunna samarbeta mer och bättre med varandra? Kanske skulle vi kunna starta en bokbloggarförening? Driva gemensamma frågor och ha någon årlig träff, kanske i samband med något roligt bokevent? Ha en gemensam punkt på bok-och biblioteksmässan? Bokbloggarmingel? 

3. Förslag på hur vi skulle kunna samarbeta med bibliotek och/eller förlag?

Fler bibliotek skulle må bra av att stödjas av en förening typ Bibliotekets vänner. Dessa föreningar finns på många ställen, och kanske är många bokbloggare redan med i en sådan. Annars tror jag att ni skulle vara uppskattade medlemmar där och ni skulle kunna bidra med er kreativitet och bokkännedom. Plus att sådana föreningar kan vara ett stöd för biblioteket. 

4. Beskriv dig själv i form av en befintlig eller påhittad boktitel! 

”Bibliotekarien som helst låg på sofflocket med en god bok och några chokladpraliner”. 

5. Vad vill du veta om mig och andra bokbloggare? Lägg till din egen fråga här och skicka utmaningen vidare till en bokbloggare som du är nyfiken på. 


Jag är nyfiken på vem som döljer sig bakom bokbloggen Ihyllan och skickar därför vidare utmaningen dit och frågar: Vad jobbar du med eller hur du fördriver dina dagar (när du inte bloggar eller läser :-))

Mer om mig: Jag gillar vardagslivet. Har rest mycket i min ungdom, men är nu inte särskilt resbenägen…förutom genom litteraturen. Har två barn, en man (!) 🙂 bor i tegelvilla, motionerar ogärna, men har fått på mig skidorna några gånger den här vintern. Är aktiv i Rädda Barnens lokalförening och i Filmföreningen.  Fikar gärna både hemma och på kondis. Gillar katter, men fick byta ut min katt mot min allergiska man för många år sedan. Arbetar som barnbibliotekarie och jobbade tidigare i en leksaksaffär många år innan jag utbildade mig. Jag läser hellre än jag lyssna på musik. Det var någon som frågade vad jag gillade i musikväg och jag får väl medge att jag en gammal hårdrockare, men nu för tiden blir det inte mycket musik, mer än det som barnen lyssnar på (Melodifestivalslåtar). Måste jag välja någon mysig så får det väl bli Perssons Pack, Ane Bruun, Nirvana, U2, Håkan Hellström och First Aid Kit.

Alla som svarar på utmaningen och länkar hit är med och tävlar om ett överraskningspaket fyllt av böcker, samt lite smått och gott. Vinsten går till den bokbloggare som lämnar det mest kreativa svaret. Jag är själv enväldig domare :-)) och ser fram emot era svar! Utmaningen stänger 15 mars 2013. 

Annons

5 reaktioner till “Svarar på bokbloggarutmaning och skickar vidare

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s