Wordle: Vilken bok?Den 12-14 april på BokSPAning i Alfta kommer vi att köra en Wordles-tävling av baksidestexten på aktuella och berömda böcker. Det lag som har flest rätt kommer att vinna ett fint pris. Det är är bara en av flera roliga aktiviteter i litteraturens tecken som är inplanerade under bokhelgen. Jag ser fram emot massor av egen lästid och det ska bli kul att träffa andra med stort bokintresse. Häng på du också! Mer information finns på AlftaQurens sajt. Här hittar du bilder från de två förra BokSPAningarna!

Vill du ha ett smakprov på en Wordles-tävling så kör enbokcirkelföralla.se en tävling just nu som pågår till den 1 april. Gissa boken och ha chansen att vinna 2 biobiljetter. Läs mer om tävlingen hos enbokcirkelföralla. Klicka på bilden så blir den större! 

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s