I veckan skrev lokaltidningen Ljusnan en reportageserie om bokcirklar. Jag fick besök på biblioteket av Ebba, som praktiserar som reporter på tidningen, och vi pratade om böcker så att nackhåret reste sig på oss båda 🙂 Ebba skrev ner det jag sa, fast hon fick ner det bättre i text. Jag har knappt kunnat läsa reportaget själv förrän nu på grund av den stora närbilden av min nuna… 🙂 Eftersom tidningen envisas med att inte lägga ut reportagen som länk, så får det bli så här i stället. Håll till godo kära läsare! 
Ta rubriken med en nypa salt…
Klicka på bilden så blir den större!

Annons

En reaktion till “Bokprat är min specialitet – reportage om bokcirklar

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s