På förra BokSPAningen blev det inte så mycket läsa av. Vi satt och pratade länge vid måltiderna och även mellan måltiderna. När man träffar trevliga bokmänniskor måste man ju passa på. Men en boknörd är alltid redo och jag packar hellre med mig en bok för mycket än för lite.

 
Paddan får jag lämna hemma, annars släpper inte barnen i väg mig 🙂 Annars finns det ju oändliga läsmöjligheter.
 
Jag kommer att blogga (en hel del) från BokSPAningen, samt twittra #bokspaning.
Annons

En reaktion till “Packar böcker och myskläder till BokSPAningshelgen

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s