Har gått och känt mig överväldigad och stolt som en tupp hela eftermiddagen.

Efter ett litet twitter-pip mitt under passet i informationsdisken, fick jag veta att jag/Feelgoodbibliotekarien hade omnämnts som ett bra exempel på en samtalsorienterad bibliotekarie i ett föredrag om Bokcirklar.se och digital litteraturförmedling under Halmstadkonferensen i Bergen.

Det är jättekul att få ett kvitto på att jag  gör något bra och att det ligger helt rätt i tiden.

Annons

En reaktion till “Efterfrågan på samtalsorienterade bibliotekarier som Feelgoodbibliotekarien – Halmstadkonferensen 2013 i Bergen

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s