Jag tog en rövare och slängde in svaren på Nobelprisprojektets frågor på Bokmässans community och gissa om jag blev glad när jag vann!! Tusen tack!!! Nu är det jag som plockar fram seminarieprogrammet och lusläser det en gång till! Jag måste även hinna läsa några böcker till innan bokmässan. Nu när jag kan gå och lyssna på bland annat David Safier vill jag gärna ha läst hans bok först – Dålig karma.

Vill du också vinna ett seminariekort så har du chansen om du löser korsordet om Bokmässan
Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s