I går var det en låntagare som önskade att biblioteket skulle hålla öppet på fredagskvällar. Kanske inte en sån himla dum idé! Fredagsmys på biblioteket kan ju vara ganska trevligt. Eller? Det beror ju på hur mysigt själva biblioteket är förstås.
Ett bibliotek kombinerat med en vinbar och smårätter låter väl inte helt fel. Eller ett bibliotek + konditori…
Alldeles i närheten av ‘mitt bibliotek’ låg det tidigare en grönsakshandel kombinerad med en begravningsbyrå. ”Frukt och grönt” var ju inte vad kunderna förväntade sig när de ringde begravningsbyrån…Vad finns det för kombinationer där ett bibliotek är inblandat som slår kombon ovan?
Annons

3 reaktioner till “Ett bibliotek kombinerat med en vinbar

  1. HejJag är lite framfusig men vill höra med dig om du skulle vara intresserad av att läsa våra debutböcker och recensera dem och i så fall skickar jag över dem i PDF till dig via mail som du kan sända mig via min mejladress. Vi debuterade under 2013 med Röd Vinterängel samt Ankharen och vi är väl det nya svenska författarparet, och böckerna finns att köpa på Adlibris, Bokus m fl. samt via vår egen Widgetshop. Du kan läsa lite om oss och de recensioner vi fått på vår hemsida: http://www.bra-leve-forlag.seVi är i verkligt behov av lite draghjälp för att komma ut så vi uppskattar verkligen den hjälp vi kan få och dessutom är våra böcker bra Tack på förhand!Tove Birkeland Brandt

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s