Strax innan prisutdelningen på Stockholms stadsbibliotek ville Åsa Ekström intervjua mig till Biblioteksbladet. Jag var inte mitt bästa jag just då…även om jag ser lugn ut på bilden. Nervositeten var stor inför prisceremonin kan jag säga. Så stor att när jag var med dottern på personaltoaletten märkte jag att min handväska stod kvar där vi tog fotot!! Som tur var stod väskan kvar när vi sprang ut. Intervjun tog Åsa och jag senare via mejlen och vill du läsa den finns den att ladda ner som pdf på Biblioteksbladets hemsida
Trots att intervjun är lång glömde jag säga något om annat jag gjort som säkert Greta Renborg hade gillat; BokSPAningarna, Läxverkstan och Svarta Stjärnor-projektet
Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s