I need these colorful wing-backed chairs - wouldn't they be great in my black and white living room?

Varför finns det ingen nolla på adventskalendern? Det är ju också en siffra. Tja, varför inte? Därför tjuvstartar jag min julkalender med lucka nr 0 en dag tidigare än den traditionella adventskalendern.

Min julkalender – ”I läsfåtöljen” – kommer att presentera boktips från bokbloggare och bibliotekarier varje dag fram till jul. Vill du få en försmak eller bara dregla över snygga läsfåtöljer har jag samlat massor av läsfåtöljer på Pinterest.

Välkommen till min läsfåtölj!

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s