Hoppas att julen har varit snäll mot dig! Jag har inget att klaga på…förutom avsaknaden av snö…men den märker man inte så mycket av när man är inne och äter och umgås. Tiden som blir över slukar jag Sophies historia som verkligen lever upp till mina förväntningar. 

Fick du några bra böcker i julklapp? Jag gav bort Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och Varför vara lycklig när du kan vara normal? Läsning för egen del har jag så att jag klarar mig lång tid framöver. 
Men jag fick den här fina skuggmagneten som julklapp! Kunde inte låta bli att göra en film med den.
God fortsättning! 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s