Jonas Hassen KhemiriÅterkommer när jag har kommit till sans. 🙂
Ett kan jag säga:
Bättre inspiratör för att få unga människor att vilja skriva och läsa får man leta länge efter!

 

Annons

4 reaktioner till “Så sjukt starstrucked!

  1. Ros-Marie: Det är jag, en kollega och författaren Jonas Hassen Khemiri på bilden. En stor idol för mig. Han har varit på gymnasieskolan bredvid mitt bibliotek idag och pratat för elever. Jag var med och lyssnade och han var så bra!! Dessutom fick han sitt Aniarapris samtidigt som jag fick Greta Renborgspris vid ceremonin på Stockholms stadsbibliotek och jag var för nervös för att gå fram och hälsa på honom då.
    Jag var lite upprymd när jag skrev inlägget. Tänkte skriva ett längre lite senare ikväll om jag hinner.

    1. Jo, jag tyckte jag kände igen honom, men han var långhårigare än förr. Han har varit på vår skola också. Visst är han inspirerande. Han var även hos läroboksförfattarnas förening nyligen, berättade en kollega, blev uppskattad även där. Jag tänker ju på New York när jag ser honom, men det är ju hans pjäs som är aktuell där.

  2. Förklara dig! Jag har ingen nytta av okommenterade utrop som detta. Bildtext, tack!
    Visst kan jag stryka dig i min inkorg, men ska det vara nödvändigt?

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s