Fjäril i koppelVill du vara med och bokcirkla via Google Hangout med mig och Sidekickarna om Fjäril i koppel av Zinat Pirzadeh? Torsdag 13 februari kl. 20.00 träffas vi via Google Hangout. Gå gärna in och anmäl ditt intresse redan nu så kan jag bjuda in dig till bokcirkeln.

Fjäril i koppel uppmärksammas i samband med Svenska FN-föreningens kampanj Stoppa Barnäktenskap. Zinat Pirzadeh, som själv blev bortgift vid 16 års ålder, engagerar sig i kampanjen för att andra unga tjejer ska slippa giftas bort mot sin vilja.

Svenska FN-föreningen uppmuntrar alla att sprida information om barnäktenskap och kampanjen så använd gärna hashtaggen #stoppabarnäktenskap när du skriver om boken i sociala medier så drar du ditt strå till stacken.

Mer info om hur man gör för att använda Google Hangout hittar du i ett äldre inlägg.

Vill du inte vara med i Hangout-bokcirkeln, men ändå vara med och pratat om boken kan du skriva här i kommentarsfältet eller gå in på evenemanget för bokcirkelnEnbokcirkelförallas Facebooksida.
________________________________________________________________________
Annons
Bokbutiken

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s