bokresanNu börjar det dyka upp allt fler inlägg om Bokresan hos många bokbloggare. I slutet av mars träffas nämligen ett gäng bokvänner och läser, umgås och pratar böcker en hel helg! Och jag ska inte följa med 😦 Men det hindrar ju inte att jag hänger med hemifrån och kollar in på nätet vad de har för sig där borta. Eller hur!

Om jag inte missminner mig så går det att följa hashtaggen #bokresan på Twitter så att man inte missar någonting.

Dessutom är det inte synd om mig, jag har ju varit på BokSPAning tre helger redan!

Jag kommer att skicka med en liten påminnelse om Feelgoodbiblioteket så på ett sätt kommer jag att vara med på Bokresan, rent själsligt 😉

______________________________________________________________________
Annons
bokbutiken

Annons

2 reaktioner till “Bokresan hemifrån

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s