annikaEftersom det är flera som har hört av sig och är nyfikna på det här med att bokcirkla via Google Hangouts så ställde jag några frågor till Annika, som var med för första gången förra veckan när vi bokcirklade om Fjäril i koppel.

Hade du testat Skype eller Google Hangout förut?
Har varken testat Skype eller hangout förut, bara hört talas om Skype och visste hur det funkar.

Vad hade du för förväntningar på att bokcirkla på det sättet?
Funkade ju inte första gången jag skulle vara med, så jag tänkte mest att jag är glad om det går på andra försöket.

Var det svårt?
Det var inte svårt alls eg, kanske meckigare för den som bjuder in till hangouten. ”Hoppade” ju bara in kändes det som.

Vad var bra? Vad var mindre bra?
Överlag mycket positiv upplevelse, det var jätteskoj ju. Perfekt för oss som har svårt att komma ifrån på kvällarna att bara plocka fram plattan å börja snacka böcker. Å i mysbyxor tom! Var lite rädd att klicka runt under samtalet. Tror det ser annorlunda ut på pc/Mac än padda. Såg tex inte någon chat å det var mer värt att stanna kvar i samtalet än riskera att klicka bort mej själv när jag inte har koll på funktionerna än. Ren övningssak ju. Lite fördröjning ljudmässigt märktes med herregud sånt får man räkna med.

Bäst (förutom att snacka bok med redan frälsta) är tillgängligheten. Alla som har dator/surfplatta kan vara med, noll restid, noll klädkod, bara läs en bok och börja snacka! Sämst var teknikstrulet, men det tror jag blir bättre och bättre för varje gång. Ser fram emot nästa gång!

Blir du nyfiken och vill hänga på nästa hangoutbokcirkel? Vi kommer att bokcirkla om Läsarna i Brooken Wheel rekommenderar framöver. Håll utkik efter dag och tid!

_________________________________________________________________________
Annons
bokbutiken
Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s