librarian rocksPå Internationella krama en bibliotekarie-dagen är jag gärna ledig. Det är ju inte så att man önskar att låntagarna ska slänga sig över disken och krama en, speciellt inte i dessa förkylningstider. Kanske inte det första låntagarna tänker på heller. Min man däremot gillar dagen 🙂

Kanske borde vi uppmärksamma Hug-a-librarian-day lite mer och göra något extra av den. Det är absolut trevligt med virtuella kramar eller glada tillrop eller att man lånar extra många böcker den här dagen; men biblioteket är värt mer än så! Kommer du på något bra sätt hur vi skulle kunna lyfta ”krama en bibliotekarie-dagen” på? Jag ska klura på det…och tar gärna emot förslag.

Egentligen tycker jag att biblioteken borde omfamnas VARJE DAG, och därför finns Bokbutiken! Genom att klä sig med ord kan man visa att man tar ställning!

_________________________________________________________________________Annons
bokbutiken

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s