Jag tycker att det är kul att så många vill prata om böcker med mig på Feelgoodbibliotekets Facebooksida och även här på bloggen. Jag funderar ofta över vad det är som gör att så många vill prata böcker just här och att ni är så delaktiga i diskussionerna.

Enligt undersökningar är det många bibliotek som har problem med kommunikationen i sociala medier. Det blir lätt en envägskommunikation där biblioteken i bästa fall pratar böcker, men i många fall bara lägger ut evenemangstips eller länkar vidare andra sidors nyheter. Vad beror det på? Pratar du böcker med ditt bibliotek?

Annons

En reaktion till “Pratar du böcker med ditt bibliotek?

  1. Vad jag vet har mitt lokala bibliotek endast en hemsida, ingen instagram, FB eller liknande. Hemsidan använder jag bara till att boka böcker och förlänga lån och liknande. Vet att de har någon slags boktipsfunktion där också men jag har aldrig kollat på den. Däremot pratar jag gärna böcker med bibliotekarierna när jag besöker biblioteket.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s